Webløsninger

Webløsninger prosjektillustrasjon

Nettside som skiller seg ut? Selgende nettbutikk og kanskje en bookingløsning? Vi er erfarne programmerere og designere som gir deg et resultat du kan være stolt av.

Vi bygger opp responsive nettsider fra skratch. Det vil si at du får en spesialdesignet nettside og ingen malbaserte løsninger. Vi fokuserer på salgsfremmende og historiefortellende tekst, bilder og grafisk innhold som skal gjengi bedriften på en god og riktig måte. Vi setter opp siden etter oppdragsgivers ønske og får dermed et unikt resultat som skal skille seg ut i markedet. Universell utforming er viktig og vi fokuserer på at nettsiden skal imøtekomme krav om dette og personvern. Brukervennlighet og ytelse er viktig for en rekke grunner – så der kompromisser vi sjeldent.

Webløsninger prosjektillustrasjon

Kjært barn har mange navn, men om det er webshop, nettbutikk eller nettshopping du trenger, så fikser vi det. Noen ganger holder det med å gjøre designuttrykket noenlunde gjennomgående, mens andre ganger lager vi en rekke spesialfunksjonalitet tilpasset dere behov. Vi har erfaring med integrasjon mot kasse- og lagersystem (feks. PCKasse), forhandlerløsning (B2B), betalingsløsninger (Klarna, Paypal, Nets, Stripe og Vipps), fraktløsninger (DHL, Bring, FedEx) og regnskapssystemer (Tripletex).

Webløsninger prosjektillustrasjon

Vi er kreative teknologer som elsker utfordringer! Særlig interaktive og lekne løsninger som også skal være brukervennlig (les universelt utformet)! Vi er ikke eksperter på absolutt alt, så da tar vi inn spesialister vi liker å jobbe med der vi eventuelt skulle trenge ekstra muskler. Sammen kommer vi frem til den optimale løsningen.

Webløsninger prosjektillustrasjon

Vi programmerer gjerne kompliserte løsninger som trenger å være funksjonelle og brukervennlige. Kanskje har dere behov for brukervennlige søknadsportaler, skreddersydde Min side-løsninger eller kanskje et fagsystem? Ta kontakt, så tar vi en uforpliktende prat.

Webløsninger prosjektillustrasjon