Profilering

Profilering prosjektillustrasjon

Profilering og merkevare handler om hvordan kunden prater om din bedrift mens du ikke hører på. Hva skal kunden forbinde deg med og hvordan blir du oppfattet? Dette uttrykket kan du bygge opp med hjelp av merkevarestrategi, en tydelig visuell identitet, foto, gode tekster og en nettside som setter alt dette ut i livet på akkurat den måten du vil oppfattes på.

Árvu og Kreativ Industri er våre partnere på disse fagfeltene.

En logo skal representere hele bedriften utad. Verdiene, de overordnede målene og profesjonaliteten rundt bedriften skal gjenspeiles i et samlet element. Sammen med en logo liker vi å definere farger og fonter, slik at du alltid vet hvordan den neste layouten skal se ut. Alle regler, filer og designvarianter samles i en digital designmanual levert av oss.

Profilering prosjektillustrasjon

Hvem er dere egentlig og hvordan skille dere ut fra konkurrentene? Kreativ Industri hjelper dere med å etablere plattformen for merkevaren, finne den beste strategien og ordene for å kommunisere den ut.

Profilering prosjektillustrasjon

Det visuelle uttrykket er ofte kundens første møte med bedriften din og en stor del av historiefortellingen. Vi mennesker oppfatter bilder raskere enn tekst, og unike skreddersydde bilder er med på å vekke nysgjerrighet og engasjement for bedriftens merkevare. Árvu leverer foto og video til din nye nettside.

Profilering prosjektillustrasjon

Bra markedsføring får en bedrift til å se bra ut, men den beste markedsføringen får en bedrift til å føle seg bra og fører til resultater. Det handler om en god plan bak det som blir kommunisert ut. Kreativ Industri kan levere planen bak og hjelpen til å gjennomføre i sosiale media og andre digitale flater.

Profilering prosjektillustrasjon