Ux & Seo

Ux & Seo prosjektillustrasjon

Vi vet hva som skal til for å stå opp mot konkurransen i søkemotorene og hvordan få en brukervennlig nettside. Vi vet også at vi ikke vet alt. Men vi kan prosessene for å tilegne oss innsikt om ditt domene og dine brukere – og hvordan spisse grensesnittet til de så de og Google finner fram.

Hvis budsjettet tillater det gjør vi mer enn gjerne testing av halvferdige eller ferdige løsninger sammen med reelle brukere. Da kan man få verdifull informasjon som gir et grunnlag for å forbedre designet ytterligere. Og jo flere iterasjoner, desto bedre blir løsningene!

Ux & Seo prosjektillustrasjon

Vi kan det å gjennomføre gode spørreundersøkelser, intervjuer, brukertesting, tekniske tester og ekspertanalyser av digitale løsninger. Slike innsiktsprosesser kan gi særegen kunnskap for hvordan best prioritere veien videre for det gitte prosjektet.

Ux & Seo prosjektillustrasjon

SEO (eller søkemotoroptimalisering) som vi sier på godt norsk handler om å være synlig og i toppen av relevante resultater i søkemotorene (Google, Bing, m.f.). Det handler om å gjøre så mye som mulig riktig på nettstedet:

  • god side- og innholdsstruktur
  • relevant innhold og gode tekster
  • god kodekvalitet
  • høy teknisk ytelse
  • mobiltilpassning
Ux & Seo prosjektillustrasjon

Visste du at det er krav til universell utforming av digitale løsninger? Vi strekker oss langt for at nettstedene vi lager er så universelt uformet som det lar seg gjøre. Ved å fokusere på universelt design, blir også brukervennligheten forbedret for alle! Tenk på det.

Ux & Seo prosjektillustrasjon